Upscore your printmedia

Naast de opkomst van digitale media heeft ook print dankzij nieuwe technologie een belangrijke ontwikkeling doorgemaakt. De rol van print is veranderd en wordt vooral doelbewust ingezet om haar specifieke eigenschappen.

Om je te inspireren geven we hieronder een overzicht van de mogelijkheden die print meerwaarde geven.

Direct Mailing
Direct MailingHogere respons en betere conversie met crossmedia
Verbeter het resultaat van je Direct Mail.
Met een crossmediale campagne wordt een beter resultaat bereikt dan met slechts één contactmoment. De combinatie van print, internet en e-mail vergroot de kans dat de boodschap de doelgroep bereikt.
Meer over Direct Mail
Drukwerkveredeling
DrukwerkveredelingDrukwerk wordt kunstwerk met veredelingstechnieken
Glossy en glamour of juist een robuuste look en feel. Met drukwerkveredeling onderstreep je je imago, je laat zien wie je bent door druk en print dat extra accent mee te geven. Dat kan overigens ook met speciale papiersoorten en de toepassing van alternatieve materialen in de afwerking.
Meer over drukwerkveredeling
Video in Print
Video in PrintHoge attentiewaarde met video in print
Video is als communicatiekanaal de trend, maar alleen via het web te verspreiden. Met Video in Print kun je je videoboodschap verspreiden op een manier waar de ontvanger niet omheen kan. Heel effectief voor uitnodigingen en DM-acties, maar ook voor instructies of handleidingen en zelfs gesproken brochures.
Meer over video in print
Augmented Reality
Augmented RealityVerbind print met pixels
Met Layar Augmented Reality krijgt je druk- en printwerk een digitale laag. Door het beeld te scannen met de gratis Layar app verschijnt extra informatie of functionaliteit op het beeldscherm van de smartphone. Video, audio, weblinks, direct bellen en mailen, download app, delen via social media of direct online aankopen.
Meer over augmented reality
Print waar je het niet verwacht
Print waar je het niet verwachtPrinten kan op zoveel meer dan alleen papier
Op je plafond, je deuren, tegels, wijnkisten, blikken, houten panelen…. er zijn zoveel mogelijkheden waarmee je als bedrijf voor de dag kunt komen met creatieve toepassingen van print.
Beurspanelen, meubelen van honingraatkarton, 3d maquettes en displaystandaards, met print in de product- of huisstijl ziet het origineel en verzorgd uit.
Meer over creatieve printtoepassingen
Rollbanners
RollbannersIdeaal presentatiemiddel op beurzen, presentaties of evenement
De rollbanner is een snelle en mobiele manier van presenteren. Je neemt ‘m mee in de bijgeleverde draagtas, rolt ‘m uit en klikt ‘m vast.
Bovendien kun je na verloop van tijd nog eens wisselen van print.
Meer over roll banners