Bij Upscore staan we nooit lang stil, dat ben je misschien wel van ons gewend. We zijn dan ook trots en blij om je te kunnen melden dat de online marketing afdeling van Upscore vanaf 1 januari 2019 zal samengaan met onze partner Speax.

Groeiende vraag naar online marketing

Speax is een creatief reclamebureau dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van merkidentiteit en bouwen aan merkbeleving. Wij zien beiden een groeiende vraag naar online zichtbaarheid, aandacht en leadgeneratie. De online marketing expertises van Speax en Upscore online diensten vullen elkaar perfect aan. Samen vormen we een sterk team dat klaar is om bij te dragen aan het online succes van onze klanten.

Online kansen voor onze klanten

Met de inzet van websites, webshops, SEO, SEA, e-mailmarketing, IP tracking, social media vanuit een doelgerichte online marketingstrategie zorgen we ervoor dat onze klanten online zichtbaar zijn en nieuwe klanten vinden. Door strategie, design, en storytelling, waar Speax bekend om staat, te combineren met de mogelijkheden die online marketing biedt, ontstaat hiervoor een ijzersterke basis.

Verhuizing naar Speax

Concreet betekent dit dat Ronald gedeeltelijk en Chilla en Jolanda volledig, hun werkplek zullen krijgen op de zolder van de monumentale Hoeve Cruijsbrouck waar Speax is gevestigd.
Het adres is:

Speax
Middel Broekweg 3
2671 ME Naaldwijk

Het voelt een beetje als het huis uitgaan en dat is het ook. Onze online diensten zijn opgegroeid bij Upscore indrukmakers, samen met Speax maken we de stap naar een volwassen toekomst.

Druk en print

De druk- en printactiviteiten van Upscore indrukmakers worden zelfstandig voortgezet op het bekende adres in Poeldijk. Zij zullen zich verder herpositioneren en de focus leggen op speciale printproducten en de complexere opdrachten. Direct mailings, Point of Sale materialen, bijzondere printbewerking of opdrachten met logistieke verwerking zijn nog altijd van sterk toegevoegde waarde.

Ben je nieuwsgierig naar de (online) kansen voor jouw bedrijf en wat wij daarin kunnen betekenen? Bel of mail ons dan gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Namens Speax en Upscore online diensten,

Arjen Kapel | Ronald Nadorp