fbpx

Zakelijke kerstattenties

/Zakelijke kerstattenties
Zakelijke kerstattenties2018-11-12T09:51:06+00:00

Zoek je kerstkaart uit

Heb je een kaart naar je zin gevonden vul dan het formulier hieronder in en upload ook meteen de tekst die in de kaart mag komen. Wil je de kerstkaart van je keuze liever eerst voelen en beleven? Bij Belarto, Familycards en Buromac kun je gratis modelkaarten aanvragen.

Bestel hier je kerstkaart of vraag het kerstinspiratie whitepaper aan.

Of ben je op zoek naar iets originelers?

Wil je het eens helemaal anders doen? Begin dan eens met de vraag wat je eigenlijk los wilt maken en bij wie…

Heb je een relatiebestand met contactpersonen van bedrijven die tegen het eindejaar worden bedolven onder kerstkaarten fysiek en via e-mail, flessen wijn, dozen chocolade, agenda’s etc. dan valt het absoluut niet mee om met iets origineels op te vallen.

Wijzelf gaan bij voorkeur na de roerige feestdagen bij onze top 40 klanten langs met een leuk nieuwjaarscadeau. Iets origineels waar mensen al naar uitkijken uit nieuwsgierigheid naar wat we nu weer bedacht hebben. Zo verdwijnt onze attentie niet tussen de vele pakketten en flessen wijn en laten we weer op een leuke manier zien wat we in huis hebben.

Ik ken zelfs organisaties die een lentekaart of attentie sturen of juist in de zomer. Waarom niet eigenlijk?

Ontvang ons gratis Kerstinspiratie Whitepaper

Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor je zakelijke kerstattentie? Met onze whitepaper wordt je zomaar op ideeën gebracht. Vul het formulier hieronder in en ontvang deze in je mailbus.